PIZZERIA GRILLROOM CAPPADOCIA BRANDEVOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1599 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillroom Cappadocia Brandevoort. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 19:30 Heerlijke pizza, nog voldoende warm , vlotte vriendelijke bezorging
19 feb 2024 om 15:43 was oké. alleen: ik heb een broodje kipdoner besteld en ontving een bakje met sla/tomaat/komkommer, losse kipdoner en een losse pita. eerlijk gezegd verwacht ik voor 9 euro wel echt een goed ingepakt broodje. dit is niet hoe het hoort wmb
14 feb 2024 om 22:43 Fries hideous. Capsalon not good,I did not eat Instead of rice which I ordered,I received fries. Meat dry and tough,no seasoning. I do not recommend
14 feb 2024 om 20:39 Altijd snel, lekker en vriendelijke bezorger
14 feb 2024 om 0:08 De laatste tijd iets minder goed dan normaal. Afgelopen 2x veel langere bezorgtijd dan voorheen en missende saus waar wel voor betaald is.
12 feb 2024 om 7:30 Gewoon lekker, geen slappe friet en heel lekkere pizza.
9 feb 2024 om 20:23 Durum doner, very tasty and fresh
4 feb 2024 om 3:55 Smaakt erg goed alleen had ik de schotel iets groter verwacht. Bezorging altijd op tijd (Mierlo hout)
31 jan 2024 om 21:11 Heerlijke mix grill met knapperige frietjes en een lekker sausje en salade. Snel bezorgd
28 jan 2024 om 0:14 Duurde wel erg lang tot het eten bezorgd was maar was warm en erg lekker!
26 jan 2024 om 18:26 The food was fresh and tasty
7 jan 2024 om 21:34 Was als gewoonlijk weer veel te laat, ze doen er niks mee en is gewoon heel triest dat het telkens gebeurt